Verlof

Verlof
Ik maak van de verlengde weekends gebruik om even tijd te nemen voor het gezin. Vélo Ciraptor is daarom gesloten van 26 mei 2022 tot en met 6 juni 2022. In die periode ben ik ook telefonisch niet bereikbaar. Stuur gerust een email, ik beantwoord deze vanaf 7 juni 2022.

Herstellingen
Mijn agenda is momenteel volzet en ik kan geen herstellingen meer aannemen voor mijn verlof. Nieuwe herstellingen kunnen momenteel pas ingepland worden vanaf 7 juni 2022.
Ik wil er ook nog eens aan herinneren dat herstellingen enkel op afspraak kunnen. Mijn atelier staat tegenwoordig vaak overvol, dus ik kan niet garanderen dat ik je fiets nog kan aannemen indien je komt zonder afspraak. Om diezelfde reden apprecieer ik heel hard dat fietsen na herstelling snel worden opgehaald.

Alvast bedankt, vele groeten,
Jeroen / Vélo Ciraptor

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close